Den här kvinnan ska äckla dig

image41

Tagline: Forget about it. Men's preference will never change. Fit Light Yoghurt.


I Brasilien kan man just nu få sig en mycket fin och kvinnoälskande reklam till livs.
Den visar hur löjligt det är när UPPRÖRANDE tjocka kvinnor porträtterar kända scener typ Marilyn Monroes käckt flygande kjol och rosenbladsscenen från American Beauty. LÖJLIGT är det. Och äckligt. Fettot som har Monroes klänning visar sina ben, ewww förstår ni hur fult det är? My eyes, my eyes! Hon har mage att SKRATTA också, tror hon att hon har rätt till det eller? Förstår hon inte hur männen äcklas av henne och hur hemskt det är, detta att inte behaga!? Och tjockisen som ligger bland blombladen och ser ut som om hon tror att någon ska vilja ligga med henne?! Nädu, ditt karaktärslösa freak, FORGET ABOUT IT! GUD, så fruktansvärt, såklart är det omöjligt. Dels för att alla = heterosexuella (MÄNS preferenser) så även om någon feministflata skulle vilja så är det ju inte ett alternativ, och dels för att män = genetiskt (absolut inte kulturellt) predestinerade att föredra Keira Knightleys beniga röv. Av alla saker som är fel med detta är det nog "men's preference will never change" som gör att jag vill rada upp de brasilianska reklammakarna och se till att de aldrig mer kan reproducera sig.  
 

Jag vill veta hur man tänker när man gjorde den här kampanjen. "Asså vi tar lite feta brudar och ber dem se glada och lyckliga ut i olika popkulturreferande situationer åsså ba visar vi hur jävla sorgligt det är att de tror att de kan försöka fånga en man - som ju helt klart är alla kvinnors främsta livsmål - när de är så äckligt tjocka och så liksom avslutar vi med att förklara att det är därför de ska käka Fit Light Yoghurt. Ja! Guuuuud, va fräscht asså och så roligt sen!"

En motsvarande kampanj med män har jag svårt att se.


Kommentarer
Postat av: stina

jag är mållös. och framför allt för att tjejen ju är skitsnygg....

Postat av: Ika

Bortsett från att idén är sjuk och upprörande så har jag lite svårt att se hur reklamen ska fungera. Tjejen är ju snygg i sina kurviga former, hon har ju inte ens några viktproblem! Varför äta lightprodukter om man ser sådär snygg ut utan kläder, liksom?

2007-06-20 @ 23:18:27
URL: http://cassiopeia81.wordpress.com/
Postat av: Åsa

Stina: Ja, jag vet. Hon är helt fantastiskt snygg.
Ika: Det sorgliga är att rätt många skulle anse att hon HAR viktproblem. Eftersom normalvikt numer anses vara Hollywoodvikt (som enligt medicinska definitioner faller under undervikt och följaktligen sliter på kroppens resurser, men vad vad läkare?) är hon ju fet. Men nej, vem f-n vill ha lightyoghurt om man får hennes kropp av att äta vanlig?!

2007-06-20 @ 23:25:18
URL: http://girlafraid.blogg.se
Postat av: johanna

det är egentligen inte så konstigt att den dyker upp i just brasilien, som tydligen är SJUKT utseendefixerat på alla sätt & vis. vilket ju känns väldigt märkligt med tanke på att en stor del av landets befolkning lever under "fattigdomslinjen" (jag är trött & kan inte översätta a linha de pobreza just nu). de har förmodligen varken råd med lightyoghurt eller standardvarianten.

2007-06-21 @ 00:00:10
URL: http://aneurysm.blogg.se
Postat av: Anna

Jag tycker att den är rolig iochmed att den uppmärksammar reklammmarkarnas oerhörda dumhet och okunskap - hur het hade hon inte ansetts (av etablissemanget, no less) say 1890? osv.

2007-06-21 @ 07:59:01
URL: http://tatortstimotej.blogsome.com
Postat av: Åsa

Johanna: Känns lite som USA, på det sättet...
Anna: Ja, reklammakarna har nog inte besökt ett konstmuseum, tror jag. Inte så många av de som härleder Nicole Richie-size till historien heller. Herregud, Venus de Milo lider ju av FETMA med dagens mått. Minst.

2007-06-21 @ 10:46:39
URL: http://girlafraid.blogg.se
Postat av: enioreh

Jag vet ärligt talat inte i vilken värld ni lever i om ni tror att folk i allmänhet tycker att Hollywoodvikt är normalvikt. För så är det inte.
Kan jag skriva under på, eftersom jag tillhör den där heeeeeemska "sjuka" skaran som är underviktiga. Och som ständigt får kommentarer och frågor om hur/vad jag äter. Hade folk ansett mig vara normalviktig, så hade de knappast lagt sig i mina kostvanor så mycket som de faktiskt gör.
Men hey, det är ju lugnt att hacka på smala personer idag. Vi är ju samtliga så jävla nöjda med våra beniga rövar.

2007-08-03 @ 17:51:40
URL: http://blog.enioreh.com
Postat av: SKiNHEaD BArBiEdOLL

Jag finner inga ord, vilken fullkomligt vedervärdig reklam! Men du fann ord & det tackar jag för.

2007-08-14 @ 23:45:40
URL: http://SKiNHEaDxBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: katten

dessutom gör lightprodukter människan fet! det är inte alla som vet det än tyvärr. kroppen tillverkar eget socker när den får aspoartam och co, och det biter sig fast än värre än det naturliga, som man åtminstone kan förbränna. varning varning alla vackra kvinnor och flickor, det är den sjuka utseendehysterin som har skapat alla dessa konstgjorda varianter som i själva verket bara gör det värre. och jag håller absolut med om att tjejen är supersnygg!!

2007-09-03 @ 23:02:34
Postat av: Max

Yet, it's easy to think that men's taste will last forever, nevertheless the heart is stronger than the will. If you heart beats for blonde ladies, come and try this brand new experience: http://www.unitedblondes.com
Dear "Girl Afraid", Love clears the fear...

2007-09-18 @ 18:21:57
URL: http://www.unitedblondes.com
Postat av: Josefine

DU ÄR FAN SJUK I HUVET !

2007-10-04 @ 18:09:18
Postat av: Anonym

Har du dåligt självförtronde eller bara allmänt svartsjuk på bruden i rosorna för att hon e snygg eller? :S

2007-10-04 @ 18:13:06
Postat av: Åsa

Josefine: Ironi. Ironi. Slå upp det ordet.

2007-10-07 @ 11:52:23
URL: http://girlafraid.blogg.se
Postat av: Linda

Har du tänkt lite grann eller glömde du eller.. att hon kanske trivs med sig själv bara för att du inbte gör det.. du är patetisk.. lite tjejenm där.. men men är man kanske bara 17 år så är det väl så hahaha

2007-10-22 @ 11:55:22
Postat av: Johanna

Du verkar ha samma IQ som en guldfisk = 0
Du kanske hör till den kategori som hellre svälter ihjäl sig än att mår bra!

2007-10-22 @ 11:59:06
Postat av: Jessicab

Hohoho. Roligt 1)Det faktiska blogginlägget. Roligt 2)De senare kommentarerna. Fantastiskt!

2007-10-26 @ 19:06:25
Postat av: zwitterjon

ojoj. rolig text och roliga kommentarer. det är synd om människorna.

2007-11-05 @ 22:37:29
URL: http://zwitterjon.wordpress.com
Postat av: Zombie

Det känns bra att folk faktiskt reagerar på inlägget, dock är det synd att ironin inte verkar gå fram, eller så läser man inte längre än de två tre första raderna innan man kastar ur sig en kommentar och springer vidare till nästa blogg..Ofattbart hur någon kan anse att en kvinna i modellens storlek skulle vara äcklig eller skrattretande. Hennes armar verkar även vara retuscherade för att se kortare ut och därmed ge henne ytterligare en "freakish" look.

Sorgligt...

2009-04-30 @ 14:21:47
Postat av: Jenny

Hehehe underbart inlägg. Du slår verkligen huvudet på spiken och så kommer det så korkade människor och inte fattar ironin. Hehehe, perfekt.I övrigt så är tjejen på bilden jätte vacker.

2009-04-30 @ 15:41:02
URL: http://toffnokk.blogg.se/
Postat av: Kitten

Håller med om att reklamen var störd... Att så öppet och som reklam hacka på överviktiga och säga rakt ut att "om du ser ut såhär är du ful". Men kan verkligen inte hålla med om att hon är normalviktig, eller har en snygg kropp, långt ifrån.

2009-05-01 @ 22:02:11
URL: http://aswedishkitten.blogspot.com
Postat av: Karl Lenin Karolin

Skitsnygg ju! Whöööö - öööööö!Blir som vargen i denna här:http://www.youtube.com/watch?v=f-sr_-iPZJw

2010-11-28 @ 19:44:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback