"Åh kära nån vilken dag. Jag är så full av intryck."

Ibland när man slösurfar på forum hittar man guldkorn. Såsom detta. Någon har samlat Ernstcitat!

http://www.flashback.info/showpost.php?p=3109204&postcount=1


"Färgen är som en mogen äldre kvinna som klarar sig på egen hand."


Åh, barfota-Ernst från Sommartorpet, denna ikon i det svenska samhället! Så poetisk, så krystad, så absurd. Tanterna på jobbet tycker att "han är ju så feminin den där karln det måste ju vara något fel" (ska yttras på brett hälsingemål och med avmätt avsky); jag tycker att han är skön just av den anledningen. Provocerande mysig för en grinig ung kvinna som jag, men alla män som gosar runt barfota och mediterar kring sköna föreningar av ute och inne istället för att skrika "Håkan Mild är HOMOsexuell!" åt tevesporten måste ju hyllas av ren princip. Förresten tror mina arbetskompisar på äldreboendet att jag har en kändiscrush på Ernst efter alla mina försvarstal. Det kan de gärna få tro. 


Kommentarer
Postat av: Frida

Ernst Kirschsteiger....mannen, myten, konceptet! jag är med dej Åsa!
Fel att vara feminin...hmm vad är dom då....ärkemaskulina fruntimmer med bitterhet stor som Ålands hav?? ;-P

Postat av: Åsa

Fast det roligaste av allt är ju att många kvinnor på mitt jobb skulle passera som truckflator/queerfeminister utan några som helst problem. En av dem föreläste för mig och Kristoffer i somras om hur "jävla less" hon var på att hon någonsin gift sig och "karljävlarna" skulle minsann inte hållas något annat än kort. Haha. Jag tänkte föreslå ett besök på PRIDE.

2006-09-22 @ 16:26:29
URL: http://girlafraid.blogg.se
Postat av: Ika

Jag vet inte, men det är nåt hos Ernst som tar fram himlande ögon och syrliga kommentarer hos mig. Sitter och muttrar allt högljuddare över hur fåniga saker han häver ur sig. Såg ett avsnitt av Nya rum i slutet av augusti (under min sista hemmavecka med tv), och fick ett litet utbrott när han pratade om ett krucifix med en jesusfigur på. Hallååå Ernst, det där är liksom själva grundkravet för ett krucifix, att det har en jesusfigur. Utan jesusfigur, inget krucifix, då är det för sjutton ett vanligt kors.

2006-09-23 @ 00:03:55
URL: http://www.bloggen.fi/cassiopeia
Postat av: Åsa

Ika - han är otroligt påfrestande, absolut. Men jag föredrag ändå honom framför de andra hemmafixande galningarna på teve. Martin Timell, exempelvis. Han är bara läskig. Jag litar inte på män som lägger kakel.

2006-09-24 @ 00:57:39
URL: http://girlafraid.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback