so comrades, come rally...

haha

Kanske har jag fel prioriteringar i livet, men att få 25% likhet med Kd gör mig djupt bekymrad och inte så lite äcklad. Vilka pseudo-frågor är det jag håller med dem om undrar jag? Centerns miljöpolitik svarar väl för åtminstone 40 av de 42 procenten och vad Folkpartiet står för kan väl ingen människa rimligen veta från dag till dag så det är lätt att "hålla med" dem.

Har nu röstat. Levde länge i skräck för att faktiskt MISSA valdagen och därmed min PLIKT som samhällsmedborgare. Min röst räknas!

Var helt förvirrad i området kring vallokalen, dock. Så många små lappar och så pass tidigt på dagen. Ojoj. Den rödgröna sidan överöste mig med sina valsedlar när jag kom traskande och sedan försökte Folkpartiet också, men jag skrattade rått åt detta initiativ. Det verkade roa dem, så Moderaterna - förlåt, NYA Moderaterna vårt moderna arbetarparti gubevars - gjorde sig inte ens besväret. Haha! De ska hållas kort, borgarna.


Nu återstår uppsatsidéångest, hushållssysslor (varför är jag så fruktansvärt rörig?) och bitter valvaka. Är bjuden på informell, mycket lugn valvaka med medlemmar ur båda lägren men kommer nog inte att överleva en sådan kväll. Tack ändå, Frida. ;)


Jag inbillar mig att tillvaron åtminstone blir marginellt bättre av att hasa runt ensam i en H&M-pyjamas med texten "Astonishing" på ena skinkan, lite för många cigaretter/det godis jag glömde ta med mig på filmkvällen igår och ett allt hesare RÄTTVISA KOMMER FRÅN VÄNSTER!!!

Min inre halvt bortglömda Ung Vänster-aktivist har vaknat.


*  *  *

Förresten, antingen är jag lite dum (mkt möjligt) eller så kan man inte besvara kommentarer på blogg.se?


Kommentarer
Postat av: Frida

haha det var så lite så...
Evelina funderar jusst nu starkt på att satsa hundra spänn på borgarnas vinst, samt hundra på socialisterna. Winn winn situation?? undrar vem man tjänar mest på?
Du kan bara svara på kommentarer genom att skriva en egen kommentar.
Lööv!

Postat av: Åsa

RÄTTVISA KOMMER FRÅN VÄNSTER! Oddsen borde vara högre för vänsterseger dock, så hon ska nog satsa på det. Hälsa Evve att hon måste hålla hoppet uppe, alternativt kedjeröka. Har ni det bra? ;)

2006-09-17 @ 19:31:49
Postat av: Frida

Allt bra!

2006-09-18 @ 01:59:25
URL: http://fejs.se/blogg
Postat av: Ika

Jag tyckte synd om er igår kväll när jag skymtade lite av valvakan...
Dock verkar er röstningsprocedur lite udda i mina finländska ögonb, har aldrig fattat det här med att partierna delar ut röstsedlar. Liksom, varför då? Här får vi röstsedel av valfunktionärerna...

2006-09-18 @ 23:31:44
URL: http://www.bloggen.fi/cassiopeia
Postat av: Åsa

Ika - funktionärerna huserar inomhus (där man får ta sina sedlar själv och min pappa lärde mig alltid att ta en av varje för vi har HEMLIGA VAL I SVERIGE) medan partisympatisörer försöker få de sista rösterna utanför. :) Det blir väldigt många papper och jag har ju bara röstat en gång tidigare så jag blev stressad! Det där med hemliga val är inget jag värnar för min egen del heller.

Och det ÄR synd om oss. Moderaterna tvingades backa om sitt förslag att ta ut biblioteksavgifter men jag litar inte på någon politisk färg som talar om att kultursektorn måste bli "mer konkurrenskraftig och vinstdrivande". Att sälja Dramaten och hålla porrfestivaler där är förmodligen vinstdrivande så att det förslår. Det innebär ju inte att det är kultur. Men vem behöver kultur när man kan bygga en ny genomfartsled i Uppsala? Är det något städer alltid behöver så är det väl mer trafik?!

2006-09-19 @ 10:34:05
URL: http://girlafraid.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback