"now all I can think about is your smile, and that shitty movie, too"

Den enda musikal (förutom Spamalot) jag skulle vilja ha sett är Avenue Q. Mest för de fantastiska sånger jag hittar lite här och där på Internet. (Ja, jag älskar faktumet att en av titlarna är "What Do You Do With a B.A in English"?)

"The Internet is for porn" är ju klassikern, men min nya favorit är Schadenfreude! (För den obildade pöbeln: ett tyskt ord importerat till engelska språket av de hederliga engelsktalande människorna eftersom de inte själva verkar ha haft något behov av att uppfinna ett ord som betyder skadeglädje.) Helt lysande elak. Schadenfreude - people taking pleasure in your pain! / Watching a vegetarian being told she just ate chicken / or watching a frat boy realise just what he put his dick in.

Andra roliga musikalsånger på YouTube, från Team America: World Police.

Everyone has AIDS, en väldigt berättigad parody på sugiga RENT: "So this is the end of our story, and everybody is dead from AIDS"

Pearl Harbor sucked:
"I need you like Ben Affleck needs acting school" (De har i det här klippet uppenbarligen tagit bort min favoritdel av låten – sticket då sångaren gör en plågad tonartshöjning till "oh, why does Michael Bay get to keep on making movies – I guess Pearl Harbor sucks just a little bit more than I miss you.") Haha!

Kommentarer
Postat av: Frida

Jag får då tillstå att den version av RENT som sattes upp på Göta Lejon i höst var bra. Inte alls sugig.
Men så är jag inte direkt ngn kulturslukare av dina mått ;) Jag kanske nöjer mig med mindre.

2006-11-28 @ 00:06:33
Postat av: Åsa

Frida: Jag tror inte kulturkärringstatus egentligen har så mycket att göra med om man gillar musikaler. :) Jag har nog bara svårt för att det ska sjungas och dansas i tid och otid. För övrigt håller jag på att sammanfatta dig till vårt grupparbete. Haha. "Informanten är..."

Postat av: Ika

Oj, var det härifrån The Internet Is For Porn kom? Den har jag hört många gånger, min före detta kämppis var rätt förtjust i den. :) Kämppis är för övrigt ett ord jag kämpar för att få in i svenskan, det betyder lägenhetskompis, men är mycket smidigare. (Ifall du inte kommer ihåg mitt blogginlägg om ordet...)

2006-11-28 @ 17:34:13
URL: http://www.bloggen.fi/cassiopeia
Postat av: Johnnylinea

Good site! Good anti-spam protection of guestbook! Keep it up!

2010-04-19 @ 08:46:10
URL: http://johnnylinea.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback